| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: 12 říjen 2004 11:08 Předmět: podpora pro Invision Power Board |
|
|
Nevíte někdo kde bych našel podporu pro Invision Power Board?Předem moc díky za vaši pomoc.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 12 říjen 2004 21:42 Předmět: Re: podpora pro Invision Power Board |
|
|
Je mi to trapné,ale nevíte někdo co by se dalo dělat s tímto problémem?
Když chci uploadnout češtinu do Invision Power Board 2.0,tak se mi tohle zobrazí a nevím co s tím.Kde bych měl povolit více paměti,jsem z toho blázen,jenomže jak z toho ven?V nastavení jsem to nenašel,možná v databázi,ale kdo ví....Pokud můžete pomoci,tak vás žádám o pomoc,jsem ochoten poskytnout český překlad do Invision Power Board 2.0,za vámi poskytnutou pomoc a vyřešený problém.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|  |
Or-Horo
|
Zaslal: 05 srpen 2008 11:15 Předmět: |
|
|
Nevím, asi je to už hodně pozdě, ale pro ostatní uživatele, kteří by se setkali s podobným problémem:
IPB funguje výhradně na PHP4 nebo PHP5 (v kompatibility módu), MySQL 4.0x. S obtížemi se dá zprovoznit i na MySQL 4.1, ale na MySQL 5.0 nefunguje. Fungovat začne teprve nově připravovaný IPB 3.0, který by měl snad koncem 2008 bejt k dispozici. Pokud nedodržíte tyhle verze, bude vám to psát podobné chyby.
Pozor, problémy také nastávají, pokud v PHP povolíte downloady větší, než tuším 8MB (neptejte se mě proč). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sheepa Nováček

|
Zaslal: 06 říjen 2008 13:56 Předmět: Re: podpora pro Invision Power Board |
|
|
Sice taky píši sem s křížkem po funuse, ale docela by mě zajímalo, zda měl někdo problém s českým kódováním u IP.Board . Používám poslední verzi IP.Board 2.3.6 a docela se mě nedaří, protože to pak dělá podivné znaky.
Jinak češtinu jsem si tvořil sám mám ji zatím z poloviny a přemýšlím, zda ji uvolnit, pokud by byl potencionální zájem.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|