| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
gurney Nováček

|
Zaslal: 27 srpen 2008 22:11 Předmět: Moderátor skupiny - požadavek na vstup do skupiny |
|
|
Zdravím. Začal jsem nově používat phpbb, mám to asi měsíc a půl v testovacím provozu, 1. září se chystám rozjet reklamu a hnát tam lidi. Včera jsem aktualizoval na 3.0.2
Přijde mi jako výborný systém, kdomě drobných mušek to běhá jako hodinky, jsem velice spokojen a blahořečím tvůrce.
Nicméně... zřídil jsem si nějaké ty skupiny navíc, některé "na požádání". Založil jsem si testovacího uživatele. V jeho účtu jsem si dal žádost na zařazení do nějaké skupiny a pak se mi tam napíše "vaše žádost byla odeslána moderátorovi skupiny.
V administraci nikde nelze nastavit "moderátor skupiny", jen "vedoucí skupiny". Mně jako adminovi a zároveň globálnímu moderátorovi nic nepřišlo. Nastavil jsem se pak jako vedoucí skupiny a zkusil to znovu, zase nic. V administraci u daného uživatele je napsáno, že u této skupiny "čeká na vstup", ale už jej pak nejde do kýžené skupiny zařadit.
Víte někdo jak toto funguje a řekli byste mi prosím, co dělám špatně? Po zkušenostech, které s tímto systémem mám, spíše odhaduji, že chyba bude na mé straně
Díky moc. _________________ Při dnešní konkurenci je velmi těžké být blbcem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 28 srpen 2008 06:30 Předmět: Re: Moderátor skupiny - požadavek na vstup do skupiny |
|
|
Pravdepodobne nemáš správne nastavený e-mail, resp. mailovú komunikáciu. Moderátor a vedúci skupiny je to isté. Do skupiny ho môžeš zadať z ACP alebo UCP. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|